Home » Wonderbaarlijke redding: vastzittende hond overleeft autorit van 50 kilometer naar Kansas City Royals-stadion

Wonderbaarlijke redding: vastzittende hond overleeft autorit van 50 kilometer naar Kansas City Royals-stadion

Een verloren hond gevangen in een stormafvoer gered door een groep heldhaftige brandweerlieden in Arlington, Texas.

Het was een verhaal van overleven en vastberadenheid toen een kleine hond vast kwam te zitten in een automotor en onbedoeld 30 mijl met haar baasje aflegde.

Maar dankzij de vriendelijkheid van vreemden en de kracht van sociale media heeft het verhaal van deze pup een happy end.

Hond in de val ontdekt door medewerker Royals

Carrie Gillaspie, een presentator en digitale verslaggever voor de Kansas City Royals, arriveerde op het werk om gejammer uit een geparkeerde auto te horen.

Nadat ze de eigenaar van de auto, Ashley Newman, hadden gewaarschuwd, ontdekten ze al snel een opgesloten hond in de motorruimte.

Gillaspie deelde een nu virale TikTok-video van het incident, die de bron is voor dit artikel en beschrijft de vreugde van de hond bij het zien van hen, maar hun strijd om haar te bevrijden.

Vreemdelingen verenigen zich om te redden en te herenigen

Nadat ze naar het Kansas City Pet Project waren gebracht, vonden ze geen microchip, maar Newman ontdekte later een post op sociale media over de hond.

Ashley Newman en haar collega’s, waaronder Royals Lead Mechanical Technician Dennis Miller, werkten onvermoeibaar gedurende 90 minuten om de doodsbange pup te bevrijden.

Nadat ze naar het Kansas City Pet Project waren gebracht, vonden ze geen andere microchip dan Newman ontdekte later een bericht op sociale media over de hond.

De pup werd uiteindelijk herenigd met haar eigenaar in Johnson County, Kansas, dankzij de vriendelijkheid van vreemden en de kracht van sociale media.

Het belang van verantwoord huisdierbezit

Hoewel dit verhaal een happy end heeft, is het belangrijk om de gevaren te onthouden van het onbeheerd achterlaten van honden in auto’s.

Microchipping is ook van vitaal belang om het verlies van een geliefd huisdier te voorkomen.

Dit wonderbaarlijke reddingsverhaal van een gevangen hond die een autorit van 30 mijl naar het Kansas City Royals Stadium overleeft, getuigt van de vriendelijkheid van vreemden en de kracht van sociale media.

Het is ook een herinnering aan het belang van verantwoord huisdierbezit, inclusief het nooit onbeheerd achterlaten van honden in auto’s en het microchippen van huisdieren.

Laat dit hartverwarmende verhaal een les zijn voor alle dierenliefhebbers om hun huisdieren veilig en beschermd te houden.

Gerelateerde post

Derk-Jan de Goeij
Geschreven door: Derk-Jan de Goeij
Het navigeren door het ingewikkelde tapijt van menselijke emoties, relaties en ervaringen is Derk-Jan's kracht. Op het gebied van 'Liefde en Leven' treedt hij op als je meelevende metgezel door hartzeer, triomfen, overtuigingen en keuzes.