Home » Whispering Willows Senior Dog Sanctuary: waar elke oudere pup een forever home vindt

Whispering Willows Senior Dog Sanctuary: waar elke oudere pup een forever home vindt

Lees over de helden die aan het einde van hun leven liefde en zorg geven aan senior honden

Dierenwelzijnsorganisaties zijn toegewijd aan het bieden van zorg, onderdak en ondersteuning aan dieren in nood.

Deze organisaties werken onvermoeibaar door om ervoor te zorgen dat dieren de liefde en aandacht krijgen die ze verdienen, of ze nu verloren, in de steek gelaten, mishandeld of medische hulp nodig hebben. Van dierenasielen tot heiligdommen, deze organisaties streven ernaar liefdevolle huizen voor dieren te vinden of levenslange zorg te bieden aan degenen die niet kunnen worden geadopteerd.

Hun werk helpt niet alleen dieren in nood, maar bevordert ook het bewustzijn en onderwijs over verantwoord huisdierbezit en het belang van dierenwelzijn. Dankzij deze organisaties zijn talloze dieren gered en hebben ze een tweede kans op leven gekregen.

Een plek om naar huis te bellen

Whispering Willows Senior Dog Sanctuary, Inc. (WWSDS) is een 501c3 non-profitorganisatie in de staat Missouri. Het opvangcentrum biedt een liefdevol en laatste thuis voor oudere honden of honden met een hospice-diagnose.

Gebaseerd op de overtuiging dat alle honden het verdienen om een ​​gezin te hebben en zich geliefd te voelen, is WWSDS gespecialiseerd in hospicezorg aan het einde van hun leven voor senioren, waardoor sommigen voor de allereerste keer liefde kunnen ervaren.

De organisatie helpt de gemeenschap lokaal en landelijk door een leemte in dierenwelzijnsorganisaties op te vullen. De meeste asielen hebben niet de voorzieningen om voor senioren of hospicehonden te zorgen, waardoor WWSDS een cruciale hulpbron is voor deze kwetsbare dieren.

“De opname van onze oudere hond/hospice wordt op individuele basis bepaald. Alle honden moeten worden aangepast (indien medisch in staat) en op de hoogte van vaccinaties voordat ze naar het opvangcentrum komen om de gezondheid van alle betrokken honden te waarborgen, “zei Valerie Reid, de president van WWSDS.

De faciliteit is kooivrij en alle honden worden behandeld als gezinsleden en leven alleen binnenshuis.

WWSDS ontvangt grote hoeveelheden verzoeken, dus accepteren ze doorgaans alleen aanvragen voor honden van 12 jaar en ouder.

Elke aanvraag voor een hond jonger dan 12 jaar moet details bevatten van een gezondheidsdiagnose die aangeeft dat hospice / zorg aan het levenseinde nodig is. De enige methode voor intake-beoordeling is een voltooide aanvraag.

Bij Whispering Willows wordt liefde gefluisterd tot de laatste adem. Elke hond verdient het om een ​​gezin te hebben en te weten hoe ware liefde voelt. Al het leven doet ertoe, ongeacht je leeftijd.

Whispering Willows Senior Dog Sanctuary, Inc. is een inspiratie voor dierenwelzijnsorganisaties over de hele wereld. Hun toewijding om oudere honden een liefdevol thuis te bieden, is een lichtend voorbeeld van de liefde en zorg die alle dieren verdienen.

 

Whispering Willows Senior Dog Sanctuary, Inc. is an inspiration to animal welfare organizations worldwide. Their dedication to providing a loving home for senior dogs is a shining example of the love and care all animals deserve.

Bron: www.whisperingwillowsseniordogsanctuary.com

Je kunt hier meer lezen: Magere en eenzame, verloren hond herenigd met eigenaar na 2 lange jaren op straat en Lucian’s reis: een verhaal over redding, verlossing en onvoorwaardelijke liefde

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.