Websites

die Demivision ontwikkeld!

 

– Voldoen aan de laatste technische standaarden van Google

– Goed leesbaar op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones

– Zelf gemakkelijk teksten aanpassen en inzicht krijgen in rapportages

Demivision maakt websites voor ondernemers. U kunt een website laten maken die goed vindbaar is in Google, voldoen aan de laatste trends, goed werken  op mobiele apparaten en een design dat past bij uw bedrijf. Kortom, een website op maat gemaakt door experts.

Google geeft in de zoekresultaten voorrang aan websites die voor mobiel geoptimaliseerd (responsive) zijn. Dit houdt in dat uw website zich aanpast aan het scherm waarop uw site wordt benaderd. En dus altijd goed leesbaar blijft, ook op tablet en smartphones. De websites van Demivision  zijn standaard gebouwd met een responsive design.

 

Zelf uw website aanpassen

 

Een  Website kunt u zelf eenvoudig aanpassen. Wel zo handig als u snel een aanbieding wilt plaatsen of een foto wilt wijzigen. Regelmatig uw website updaten, vergroot de vindbaarheid in zoekmachines. Bij de oplevering van uw site, ontvangt u een praktische handleiding waarmee u zelf aan de slag kunt in het systeem. Onze websites worden tegenwoordig ontwikkeld met Word Press Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u altijd even bellen met een van onze specialisten.

wp

Website op maat laten maken

Ieder bedrijf is uniek. Daarom kunt u bij ons een unieke website laten maken, zowel qua beeld als tekst. Demivision komt bij u langs om  uw wensen bespreken. Op basis daarvan sturen we u een concept. Bent u enthousiast? Dan start ons websiteteam met het bouwen van uw Website.

Standaard goed geregelde websites

 

VOORBEELD !!

Een Website heeft standaard 3 pagina’s met op de homepage een mooie illustratie. U krijgt een zakelijk e-mailadres en u kunt kiezen voor een contactformulier. Een Website is inclusief domeinregistratie en hosting. Voor sommige ondernemers voldoen deze onderdelen, terwijl anderen meer opties willen toevoegen aan hun website. Dat kan!

Een Website heeft u al voor €39,- per maand, met eenmalige opstartkosten vanaf € 775,-.

Andere mogelijkheden hebben we ook voor een ander voorstel kunt u mailen of bellen !!

 

Service

 

Met een Website bij Demivision heeft u de garantie van een goede website. Naast het maken van uw website verzorgen wij voor u de technische en beveiliging updates. Wenst u regelmatig contact over de optimalisatie van uw website? Ook dat kan. Een persoonlijke website specialist helpt u daar graag bij.

 

Heeft u advies nodig of een vrijblivende prijsopgave
Stuur ons dan een e-mail naar info@demivision.nl

Of bel met 010-4586610 / 0614797316