Home » Verlaten hond loopt meer dan 30 km per dag, maar waarom?

Verlaten hond loopt meer dan 30 km per dag, maar waarom?

Hartverwarmend verhaal over de liefde en veerkracht van een moeder

Het reddingsverhaal van vandaag is een hartverwarmend verhaal over overleven en moederschap.

Een zwerfhond genaamd Summer werd onlangs in het bos gevonden, bedelend om eten in een kleine stad.

Bewoners in het gebied kenden haar goed, en al snel werd ontdekt dat ze dat had gedaan verlaten door mensen uit een andere stad.

Ondanks haar moeilijke omstandigheden slaagde Summer erin om vier maanden op straat te overleven.

De ongelooflijke reis van een moederhond: meerdere keren per dag 5 km lopen om haar puppy’s te voeden

Op een dag merkte een dame die vaak zomervoer gaf op dat de hond leek af te vallen. Ze had het vermoeden dat Summer misschien puppy’s had, en ja hoor, die vond ze al snel zeven dierbare pups samen geknuffeld in het bos.

Summer had elke dag verschillende uitstapjes gemaakt, vijf kilometer heen en terug gelopen om haar pups de borst te geven en terug te keren naar de stad om te bedelen om eten.

Het was duidelijk dat ze een geweldige moeder was, maar naarmate het weer kouder werd, wist de Korean Animal Welfare Association dat ze actie moesten ondernemen om de pups te redden.

Operatie zomerredding: een moeder en haar zeven dierbare pups

Operatie Summer Rescue begon toen het team haar lokte met voedzame en heerlijke snacks.

Door het gebruik van voedzame en heerlijke snacks kon het team Summer en haar puppy’s in veiligheid brengen. Summer toonde aanvankelijk enige aarzeling maar werkte al snel mee.

Het team is erin geslaagd red alle zeven puppy’s en zorg ervoor dat ze in goede gezondheid verkeren met een grondig onderzoek door een dierenarts.

Tijdens het onderzoek bleek dat terwijl Summer mager was, haar nieren, lever en alvleesklier allemaal goed functioneerden. Haar huid had echter last van het onhygiënische en ruige terrein waar ze woonde.

Desondanks werd Summer geschat op slechts ongeveer een jaar oud en liep ze onvermoeibaar 30-60 kilometer per dag om voor haar pups te zorgen.

Verbazingwekkende veerkracht en onvoorwaardelijke liefde: het inspirerende verhaal van een zwerfhond

Dit inspirerende verhaal over de liefde en veerkracht van een moeder in tijden van tegenspoed herinnert ons aan het belang van dierenwelzijn en de ongelooflijke moeite die sommige dieren doen om voor hun jongen te zorgen.

Ondanks dat ze voor vreselijke uitdagingen stond, slaagde Summer erin te overleven en voor haar pups te zorgen met niet aflatende vastberadenheid.

Haar verhaal herinnert eraan het belang van dierenwelzijn en de ongelooflijke impact die een beetje vriendelijkheid en mededogen met zich meebrengt kan hebben. May Summer en haar puppy’s blijven bloeien en anderen inspireren met hun geweldige verhaal.

 

Deel alstublieft onze verhalen op uw sociale media om het woord te verspreiden en mensen aan te moedigen om te adopteren en waar mogelijk te doneren aan dierenwelzijnsorganisaties.

 

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.