Home » Van somberheid tot zoom: reddingshond wordt gek van vreugde nadat hij zijn definitieve thuis heeft gevonden!

Van somberheid tot zoom: reddingshond wordt gek van vreugde nadat hij zijn definitieve thuis heeft gevonden!

Geniet van het hartverwarmende adoptieverhaal van Akbash Betty.

Het schokkende reddingsverhaal van vandaag is dat van pup Betty. Het vinden van een liefdevol thuis is een droom die uitkomt voor elke asielhond, en de schattige Akbash-hond, Betty, is daarop geen uitzondering.

Betty werd in december 2022 verstopt gevonden in een boom nabij een drukke weg in Temple, Texas, en werd gered door Joy Bastow, mede-oprichter van dierenreddingsdienst Healing Hearts Rehab.

Betty’s Happy Zoomies

Betty’s vrolijke zoomies nadat ze door haar nieuwe familie was geadopteerd, hebben online harten doen smelten. In een hartverwarmende video die door Bastow op TikTok wordt gedeeld, is Betty te zien die door het dierenasiel rent met haar staart vrolijk kwispelend.

De voormalige zwerver springt speels op de medewerkers van de opvang voordat hij heen en weer zoemt door de kamer.

Betty’s nieuwe huis

Betty’s nieuwe familie heeft vier hectare land waar ze kan rennen en spelen. Volgens Bastow is Betty “hond-, kat-, kind- en veevriendelijk”, wat haar een waar genoegen maakt om in de buurt te zijn.

Haar nieuwe eigenaren trainen haar zelfs om hun schapen te beschermen, een taak waarvoor het Akbash-ras bekend staat om uitblinken.

Betty’s redding en rehabilitatie

Toen Betty werd gered, leed ze aan een ernstige vaginale verzakking, die volgens de dierenarts waarschijnlijk werd veroorzaakt door hormonen tijdens een loopsheid en overbelasting.

Ze had ook bloedarmoede, een urineweginfectie, een verhoogd aantal witte bloedcellen en haakwormen in haar darmen.

Dankzij de zorg en liefde van Healing Hearts Rehab, Betty werd geopereerd om de verzakking te verhelpenevenals antibiotica en vaccinaties.

Betty’s adoptieverhaal

Betty’s adoptieverhaal is een hartverwarmende herinnering aan de positieve impact die dierenredding en adoptie kunnen hebben op het leven van huisdieren in het asiel.

Hoewel het onduidelijk is hoe Betty om te beginnen in zo’n vreselijke situatie terecht is gekomen, zijn we zo blij dat ze nu gezond en gelukkig is.

Het is hartverwarmend om te weten dat er mensen zijn zoals Joy Bastow en haar team bij Healing Hearts Rehab die onvermoeibaar werken om dieren zoals Betty te redden en te rehabiliteren.

In een wereld waar miljoenen honden elk jaar dierenasiels binnengaan, is het belangrijk om te onthouden dat adoptie het verschil kan maken in het leven van een asieldier.

Betty’s verhaal is een herinnering aan de vreugde en liefde die asielhonden in ons leven kunnen brengen.

@joybastow Wohooooo!!!! We are so happy for Betty!!!! 🙌🏼🐾🙌🏼🐾🙌🏼 #fyp #foryou #adoption #healingheartrehab ♬ Celebration – Kool & The Gang

We hopen dat je genoten hebt van het verhaal van vandaag. Deel het alsjeblieft op je sociale media om het belang van dierenwelzijnsorganisaties en adoptie onder de aandacht te brengen

Gerelateerde post

Derk-Jan de Goeij
Geschreven door: Derk-Jan de Goeij
Het navigeren door het ingewikkelde tapijt van menselijke emoties, relaties en ervaringen is Derk-Jan's kracht. Op het gebied van 'Liefde en Leven' treedt hij op als je meelevende metgezel door hartzeer, triomfen, overtuigingen en keuzes.