Home » Tegen alle verwachtingen in: reddingshond Bailey loopt 10 mijl om aan de deur van de opvang te bellen en haar huis terug te vorderen

Tegen alle verwachtingen in: reddingshond Bailey loopt 10 mijl om aan de deur van de opvang te bellen en haar huis terug te vorderen

Het hartverwarmende verhaal van Bailey’s avontuur en terugkeer naar de dierenreddingsliga van El Paso

De band tussen mensen en hun harige vrienden is iets heel speciaals. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel onze huisdieren van ons kunnen houden, en hoeveel wij in ruil daarvoor ook van hen kunnen houden.

Maar soms werkt de band tussen een huisdier en hun baasje niet helemaal en belandt het huisdier weer in een asiel.

Dat is wat er gebeurde met Bailey, een reddingshond die onlangs de harten van duizenden veroverde nadat ze uit haar nieuwe huis was ontsnapt en 10 mijl terug naar haar opvang had gelopen.

Lees het hartverwarmende verhaal van een reddingshondBailey, die 10 mijl terugliep naar haar opvang nadat ze uit haar nieuwe huis was ontsnapt en aanbelde om ambtenaren te waarschuwen dat ze terug was, heeft de aandacht getrokken van dierenliefhebbers over de hele wereld.

Bailey’s reis naar een nieuw huis

Bailey woonde een aantal jaren in de Animal Rescue League van El Paso voordat ze in januari werd geadopteerd door een liefhebbende familie nadat een man genaamd Mika door het asiel had gereisd en verliefd op haar was geworden.

Mika was vastbesloten om Bailey een nieuw huis te geven en nam haar in huis.

Bailey wordt vermist

Een paar dagen later veroorzaakte Bailey echter paniek ontsnappen uit haar nieuwe huis en 10 mijl lopen om terug te keren naar het asiel.

Op 30 januari plaatste het opvangcentrum een ​​oproep op Facebook over de vermissing van Bailey.

Bailey belt aan

Slechts een dag later verzekerde het asiel de lokale bevolking dat Bailey veilig en gezond was nadat ze bij haar oude huis was verschenen en aanbelde.

Op foto’s die door het asiel zijn geplaatst, is Bailey’s gezicht voor de camera te zien de ringdeurbel waarop ze met haar poot drukte om het personeel te waarschuwen.

Bailey keert terug naar haar schuilplaats

De update zei: “Bailey is nu veilig. Aan al diegenen die zochten, zagen, belden, hoopten – wij danken u.

Zoals we weten, zijn honden ongelooflijk. Bailey ging op eigen gelegenheid terug naar ARL en belde om 01:15 uur aan om te zeggen dat ze naar binnen wilde.

Dit meisje is geweldig. Ben dol op de ringdeurbelcamera. Vanmorgen om 01.42 uur liet Bailey iedereen weten dat ze thuis was en naar binnen wilde. Verdrietig, niet verdrietig.’

Volgelingen van het verhaal werden verliefd op Bailey en een van hen belde haar “een slim koekje.”

Loretta Hyde, de oprichtster van het asiel in El Paso, sprak met USA Today over het ontroerende moment.

Hyde zei dat Bailey’s nieuwe voogd, Mika, “toegewijd was, hij deed alles wat ik hem vroeg, het was de bedoeling.” Ze zei dat Mika echt “naar Bailey ging” nadat ze alle honden bij de redding had ontmoet.

Geweldig werk van dierenwelzijnsorganisaties

Bailey’s avontuur en terugkeer naar haar opvang zijn een inspirerend verhaal geworden over de liefde en loyaliteit tussen dieren en mensen.

Het hartverwarmende verhaal van Bailey herinnert ons aan de belang van dierenredding en de onschatbare rol van de asielmedewerkers die voor dieren zoals Bailey zorgen en ervan houden.

Bailey’s ongelooflijke verhaal over vastberadenheid en liefde heeft de harten van velen geraakt en herinnert ons allemaal aan het belang van dierenredding en de band die we delen met onze huisdieren.

De reis van deze trouwe hond naar huis heeft talloze mensen geïnspireerd en getuigt van de ongelooflijke intelligentie en loyaliteit van onze viervoeters.

Laten we doorgaan met het steunen van reddingsacties voor dieren en herinneren aan de impact die dieren op ons leven kunnen hebben. Deel dit artikel om het goede werk van dierenwelzijnsorganisaties te verspreiden.

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.