Home » Sterrenogen openbaringen: hoe de dans van de nieuwe maan in Maagd op 15 september je sterrenbeeld zal opschudden

Sterrenogen openbaringen: hoe de dans van de nieuwe maan in Maagd op 15 september je sterrenbeeld zal opschudden

Met sterren in onze ogen en ons hart kloppend van opwinding, kondig ik vol vreugde aan dat de Nieuwe Maan op 15 september in het teken van Maagd zal staan!

Maar wat betekent dit hemelse ballet voor ons? Wat zijn de bewegingen van de Nieuwe Maan en waarom zouden we ons daar druk om maken?

Bewegingen van de Nieuwe Maan zijn in feite de dans van de Maan terwijl deze om onze planeet draait. Deze maanfasen beïnvloeden het opkomen en afnemen van onze emotionele getijden, net zoals de Maan de getijden van de zee op Aarde beheerst. Het is een tijd van begin, van zaadjes planten, van intenties stellen. Best magisch, toch?

Je vraagt je misschien af, Waarom maakt het uit in welk sterrenbeeld de Nieuwe Maan staat?

Nou, elk sterrenbeeld is geassocieerd met bepaalde kwaliteiten, eigenschappen en energieën. Wanneer de Nieuwe Maan naar een specifiek sterrenbeeld beweegt, brengt het de energie van dat sterrenbeeld in ons leven. Een Nieuwe Maan in Maagd kan bijvoorbeeld kansen bieden voor praktisch denken, organisatie en een analytische benadering.

Ben je klaar voor de echte verrassing? Sommige sterrenbeelden zullen meer beïnvloed worden door deze beweging dan andere.

Meer lezen :  Astrologie: maak kennis met de vier sterrenbeelden die berucht zijn vanwege het verspreiden van geheimen. Denk twee keer na voordat u ze vertrouwt!

Hoeveel, vraag je? Welke? Nou, dat is de spanning waar ik nog even aan vasthoud. Voel je de anticipatie al? Mooi, want het wordt nog intrigerender!

De komst van de Nieuwe Maan in Maagd

Terwijl het zilveren schijnsel van de maan op 15 september verandert in een smalle sikkel, beweegt het naar het sterrenbeeld Maagd. Als iemand met het sterrenbeeld Maagd, voel ik bijna de extra aantrekkingskracht van het universum. Het is een tijd van precisie, details en introspectie, en het zal ons allemaal op verschillende manieren beïnvloeden.

Impact op Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen, bekend om hun ongelooflijke uitstraling en energie, zullen waarschijnlijk een verandering in hun denkwijze ervaren wanneer de Nieuwe Maan in Maagd aanbreekt. In plaats van zich volledig in iets te storten, zullen Leeuwen merken dat ze een stap terug doen en hun wereld met een meer analytische blik observeren.

Dit is geen plotselinge verandering in persoonlijkheid, maar eerder een aanpassing aan de op detail gerichte energie van Maagd.

 

Sterrenogen openbaringen: hoe de dans van de nieuwe maan in Maagd op 15 september je sterrenbeeld zal opschudden
© cashelvale

 

Deze introspectieve periode kan worden besteed aan het analyseren van je acties, het verfijnen van je doelen en het genieten van zelfverzorgingsroutines, net zoals de beroemde Leeuw, Jennifer Lopez, die altijd bekend heeft gestaan om haar nauwgezette toewijding aan haar vak en levensstijl.

Meer lezen :  Kosmische voorzichtigheid: waarom drie sterrenbeelden de kunst van vertrouwen leren en op 18 november geheimen onthullen

Dit is een unieke kans voor Leeuwen om het licht van hun introspectie te laten schijnen op minder zichtbare dingen. Dus, wees niet geschrokken van deze verandering. Omarm het, net zoals Lopez dat doet.

Om een positieve actie te ondernemen, moeten we hier een positieve visie ontwikkelen. – Dalai Lama

Impact op Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen, bekend als de weegschalen van de dierenriem, hebben van nature een voorkeur voor balans en harmonie, met name in relaties. Als gevolg hiervan kan de Nieuwe Maan in Maagd aanvankelijk een gevoel van onbalans bij Weegschalen teweegbrengen. Toch kunnen de praktische en analytische energieën van Maagd juist in deze tijd een voordeel zijn.

Gebruik deze periode om kritisch naar je relaties te kijken en te bepalen of ze werkelijk in jouw belang zijn. Het is een proces dat moed vereist – het is niet altijd gemakkelijk om relaties te beëindigen die je niet langer dienen. Maar door dit alles heen zul je misschien gezondere verbindingen vinden, zoals ik deed in mijn vroege twintiger jaren.

De enige manier om geweldig werk te leveren, is door te houden van wat je doet. – Steve Jobs, een mede-Weegschaal die de waarde van balans en verfijning kende.

Impact op Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen – belichaming van diepte, intensiteit en mysterie – kunnen zich in eerste instantie uit hun comfortzone voelen tijdens de fase van de Nieuwe Maan in Maagd. De transparante, nauwgezette en op detail gerichte energie van Maagd kan intimiderend aanvoelen, vooral voor Schorpioenen die hun geheimen liever bewaren.

Meer lezen :  Ga met mij mee op een kosmische reis: jouw Chinese astrologische voorspelling voor 24 november, vol verrassingen en fortuinen!

 

Sterrenogen openbaringen: hoe de dans van de nieuwe maan in Maagd op 15 september je sterrenbeeld zal opschudden
© cashelvale

 

Echter, dit is de perfecte gelegenheid om de aspecten van je leven die je normaal gesproken verborgen houdt te bekijken. De Nieuwe Maan in Maagd nodigt je uit om de gordijnen open te gooien en eens goed te kijken naar de dingen die je verborgen hebt gehouden. Wees niet bang voor wat je mogelijk zult vinden. Gebruik het juist als een pad naar zelfrealisatie en groei.

Ik zal niet toestaan dat iemand met zijn vuile voeten door mijn geest loopt. – Mahatma Gandhi, een gevierde Schorpioen die altijd streed voor waarheid en geweldloosheid.

Verwelkom de hemelse veranderingen

Ongeacht ons sterrenbeeld, beïnvloedt het universum ons op unieke manieren. De Nieuwe Maan in Maagd nodigt uit tot introspectie en verfijning. Omarm deze periode van hemelse verandering als onderdeel van je ontdekkingsreis naar jezelf. En onthoud, de sterren zijn niet alleen boven ons, ze zijn ook in ons.

Als je dit artikel verhelderend vond, deel het dan met je vrienden en kom terug voor meer astrologische inzichten!

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.