Home » Ontdek de geheimen van de Chinese horoscoop van deze week: Venus komt in lijn, creativiteit ontvlamt – een reis van ontdekking van 18 tot 24 september 2023.

Ontdek de geheimen van de Chinese horoscoop van deze week: Venus komt in lijn, creativiteit ontvlamt – een reis van ontdekking van 18 tot 24 september 2023.

De Chinese dierenriem, een cyclus van twaalf dieren, is een diepgaand instrument gebleken om de verborgen waarheden over onszelf te onthullen. Elk dier, dat een unieke set eigenschappen en kenmerken vertegenwoordigt, beïnvloedt onze persoonlijkheid en ons lot op mysterieuze wijze.

Een glorieuze week wacht op je terwijl Venus gunstig in lijn staat met je teken. Je zou jezelf vol creativiteit kunnen voelen of geïnteresseerd kunnen zijn in artistieke bezigheden. Maar er zit ook een addertje onder het gras – er kunnen wat kleine hobbels op de weg zijn.

Interessant genoeg zei de iconische kunstenares en mede-lid van de dierenriem, Frida Kahlo, ooit: Ik schilder bloemen zodat ze niet sterven. Ondanks haar fysieke uitdagingen en persoonlijke tegenslagen heeft ze haar pijn omgezet in adembenemende meesterwerken die vandaag de dag wereldwijd worden gevierd.

Dit kan dienen als een herinnering dat zelfs in het gezicht van moeilijkheden er altijd een kans is om iets moois te creëren. Zal dit jouw Frida Kahlo-moment zijn? Er is maar één manier om erachter te komen.

Laten we dieper ingaan op je wekelijkse horoscoop om te ontdekken wat het universum voor je in petto heeft.

 

Ontdek de geheimen van de Chinese horoscoop van deze week: Venus komt in lijn, creativiteit ontvlamt - een reis van ontdekking van 18 tot 24 september 2023.
© cashelvale

 

Een tijd van verandering voor de Rat

De komende week brengt uitdagingen en groeikansen, beste Rat. Mars in jouw huis van transformatie duidt op een periode van diepe introspectie. Denk maar terug aan toen ik vorige winter mijn dieet veranderde; een kleine verandering kan inderdaad een grote impact hebben.

Meer lezen :  Wekelijkse dierenriemvoorspelling voor 1 oktober: navigeren door het Weegschaalseizoen – inzichten en voorspellingen voor alle tekens!

Net zoals Scarlett Johansson, een mede-Rat, zullen jouw charisma en aanpassingsvermogen je goed van pas komen tijdens deze tijd van verandering. Het zal misschien niet gemakkelijk zijn, maar onthoud wat Socrates zei: Het geheim van verandering is om al je energie te richten, niet op het bestrijden van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe.

Potentieel ontketenen voor de Os

Beste Os, deze week zal je latente talenten naar boven brengen. De invloed van Saturnus zal een gevoel van vastberadenheid in je creëren dat niet genegeerd kan worden. Ik herinner me nog toen ik voor het eerst piano leerde spelen – vertrouw me, doorzettingsvermogen loont.

Laat de volharding van mede-Os Barack Obama je inspireren. Herinner je zijn wijze woorden: Yes we can!

Een nieuw pad voor de Tijger

Beste Tijger, deze week zullen onverwachte deuren opengaan. Neptunus in jouw huis van carrière kan je verrassen met nieuwe kansen. Ik weet dat dat overweldigend kan voelen – herinner je toen ik onverwachts promotie kreeg? Maar vrees niet: het is een kans om te evolueren.

Erkende Tijger Marilyn Monroe zei ooit: Imperfectie is schoonheid. Dus omarm deze imperfecte maar spannende reis.

Een periode van introspectie voor het Konijn

Beste Konijn, Venus’ overgang in jouw spirituele huis maakt deze week ideaal voor zelfontdekking. Het doet me denken aan toen ik mijn eerste meditatieles nam. De rust die ik binnenin vond was transformerend.

Meer lezen :  De kosmische ruk omarmen: inzichten in de liefdeshoroscoop van het weekend ontdekken met tarot voor eind november

Put kracht uit de veerkracht van Konijn Koningin Victoria: We zijn niet geïnteresseerd in de mogelijkheden van nederlaag; die bestaan niet.

Een golf van creativiteit voor de Draak

Beste Draak, verwacht deze week een stroom van inspiratie. Denk terug aan hoe enthousiast ik was toen ik mijn eerste kort verhaal schreef – grijp deze creatieve golf!

Onthoud de woorden van Draak Salvador Dali: Het surrealisme is destructief, maar het vernietigt alleen wat het beschouwt als beperkingen die onze visie belemmeren. Laat je verbeelding de vrije loop!

Een week vol uitdagingen voor de Slang

Slang, bereid je voor op een uitdagende week. Met Mercurius retrograde in jouw huis van relaties kunnen misverstanden optreden. Maar herinner je hoe ik een soortgelijke situatie vorig jaar heb genavigeerd? Geduld en duidelijk gesprek waren de sleutel.

Neem een voorbeeld aan Slang J.K. Rowling: Rock bottom werd de solide basis waarop ik mijn leven herbouwde.

Een tijd van groei voor het Paard

Paard, bereid je voor op persoonlijke groei deze week. Een krachtige maanfase in jouw huis kan onverwachte onthullingen brengen. Denk aan mijn verrassende cijfers vorig semester – soms kunnen verrassingen goed zijn.

Laten we de woorden van Paard Oprah Winfrey herinneren: Het grootste avontuur dat je kunt beleven is het leven van je dromen.

Een spannende reis voor het Schaap

Beste Schaap, Jupiter brengt deze week geluk en uitbreiding naar je teken. Het is iets als toen ik onverwacht dat zeldzame boek vond in de uitverkoop. Dus let op het onverwachte!

Inspiratie kan worden gehaald uit de woorden van Schaap Mark Twain: Waarom zouden we niet een sprong in het diepe wagen? Daar zit het fruit.

Meer lezen :  Horsocope: de geheimen van het leven onthullen met de horoscoop van november. Een achtbaan van emoties – wacht er romantiek?

Een gebalanceerde week voor de Aap

Aap, deze week moedigt Venus evenwicht aan in alle aspecten van je leven. Het doet me denken aan toen ik eindelijk evenwicht vond tussen werk en plezier. Maak dit ook jouw mantra.

Beschouw de filosofie van Aap Leonardo da Vinci: Eenvoud is de ultieme vorm van verfijning.

Een krachtige week voor de Haan

 

Ontdek de geheimen van de Chinese horoscoop van deze week: Venus komt in lijn, creativiteit ontvlamt - een reis van ontdekking van 18 tot 24 september 2023.
© cashelvale

 

Haan, deze week belooft kracht en invloed. Het is vergelijkbaar met toen ik succesvol een teamproject leidde – neem het heft in handen!

Neem een voorbeeld aan mede-Haan Beyoncé: Ik houd niet van gokken, maar als er iets is waar ik op wil wedden, ben ik het wel.

Een week van liefde voor de Hond

Hond, Venus brengt liefde en romantiek jouw kant op deze week. Herinner je hoe ik vorige zomer weer contact maakte met mijn jeugdvriend? Jij kunt ook een vergelijkbare hereniging ervaren.

Omarm de woorden van Hond Moeder Teresa: Verspreid liefde overal waar je gaat.

Een tijd voor gedurfde stappen voor het Varken

Varken, deze week moedigt Mars je aan om moedig te zijn. Een beetje zoals die keer dat ik mijn hoogtevrees onder ogen zag – het was ongelooflijk bevrijdend!

Neem inspiratie uit de woorden van Varken Hillary Clinton: Elk moment dat we verspillen aan achterom kijken, weerhoudt ons ervan vooruit te gaan.

Voordat we eindigen, willen we vragen: Herken je jezelf in deze astrologische inzichten? Hoewel het fascinerend is om rekening te houden met de invloed van de sterren op ons leven, onthoud altijd dat je vrije wil je levenspad bepaalt.

Blijf terugkomen voor meer kosmische wijsheid en voel je vrij om onze artikelen te delen met vrienden en mede-sterrenkijkers.

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.