Online Backup

Veilg gevoel

 

Vanaf nu worden de belangrijke bestanden op uw PC ook bewaard op onze servers. Voor als er iets misgaat. Een virus of een defecte harddisk is geen reden meer voor paniek. Met Demivision bent u snel weer in business. Met de juiste versie van uw werk. Een vaste Internetverbinding is voldoende – onze software doet de rest.

 

Voor wie

 

Onze online back-up diensten zijn bedoeld voor ondernemers en particulieren die afhankelijk zijn van gegevens op de computer.

Wij werken voor zelfstandigen en kleine ondernemingen, zoals:

accountants
administratiekantoren
advocaten
architecten
assurantietussenpersonen
auteurs
bouwbedrijven
grafische vormgevers
industrieel ontwerpers
notarissen
onderzoekslaboratoria
ontwerpstudio’s
vertalers

 

Daarnaast verkopen wij licenties van onze software aan automatiseerders, aan dienstverleners in de telecommunicatie en aan Internet Service Providers.

 

Waarvoor

 

Voor alle oorspronkelijke gegevens en bestanden, bijvoorbeeld van administratieve, commerciële, creatieve of juridische aard. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om administratieve gegevens en boekhoudingen, om correspondentie en overige Office-bestanden, en om presentaties en klantengegevens. Daarnaast richten wij ons op back-up van productiebestanden: databases, teksten en multimediabestanden.

——————————————————————————–

Voordelen

U hoeft nooit meer tijd of aandacht te besteden aan het veiligstellen van uw werk of gegevens. Bovendien heeft u dankzij Demivision altijd de beschikking over verschillende versies van uw werk. U kunt gegevens terugzetten naar uw eigen PC, of naar een willekeurig ander systeem. Vanaf elke locatie. Internettoegang en het wachtwoord zijn voldoende om over uw gegevens te kunnen beschikken .

 

Privacy

 

Uw gegevens zijn bij Demivision optimaal beveiligd. De data worden versleuteld en gecomprimeerd, en in kleine pakketjes verzonden. Volkomen onbruikbaar voor iemand die meekijkt. U kiest zelf een wachtwoord. Voor Demivision blijft uw wachtwoord onbekend. Zelfs de operators van onze servers kunnen uw bestanden niet lezen of gebruiken.
——————————————————————————–

De werking

 

Na installatie van onze software selecteert u de bestanden of de mappen (directory’s) met belangrijke gegevens. Vanaf dat moment wordt er automatisch elke dag een back-up gemaakt van deze gegevens en van alle wijzigingen.

Wijzigingen kunnen bestaan uit nieuwe bestanden, maar ook uit mutaties in boekhoudgegevens, in Outlook-bestanden of in databases. U ontvangt dagelijks een bericht met een bevestiging van de geslaagde back-up, en een rapportje over de bestanden die door ons zijn bijgewerkt en ontvangen.

 

De bestemming

 

Uw bestanden worden viervoudig opgeslagen en bewaard. In vele versies. Op verschillende locaties. Daarmee bieden we optimale veiligheid en zekerheid. Demivision staat voor betrouwbaarheid, gemak en service.

 

De snelheid

 

De omvang van uw bestanden of dataverkeer vormt geen bezwaar. Onze software verwerkt slechts de wijzigingen in de bestanden. Het dagelijks werk van een klein kantoor wordt door ons binnen een paar minuten verwerkt. Eventueel maken wij een initiële back-up bij u op locatie.
——————————————————————————–

Het product

 

Demivision Remote Back-Up
5000 MB / 10 GB, € 45,- / kwartaal / per account.
Helpdesk gratis. Onbeperkt dataverkeer. Onbeperkt aantal backups per dag.
Facturatie zal per kwartaal worden gedaan.

——————————————————————————–
Vragen

 

Kan ik tussendoor een back-up maken?
Ja. Met één klik is uw werk weer veilig gesteld. Er is geen limiet voor het dataverkeer of het aantal malen per dag dat u een backup kunt maken.

——————————————————————————–

Wat moet ik verder doen?

Zet uw PC niet uit voordat de back-up is gemaakt. Onze software maakt automatisch minstens elke dag een back-up.

——————————————————————————–

Ik werk vanuit huis

Demivision Remote Back-up is bij uitstek geschikt voor thuiswerkers en zelfstandigen zonder grote servers of gewichtige systeembeheerders.

——————————————————————————–
Het is zover

U bent een bestand kwijt. Misschien is een vaste schijf gecrasht en wilt u bestanden terugzetten. Misschien wilt u data overzetten op een nieuw systeem. Dit is allemaal mogelijk. Zodra u over een Internetverbinding beschikt kunt u verder werken met elk bestand dat u eerder heeft geselecteerd.
——————————————————————————–
Ik ben mijn wachtwoord kwijt

U kiest zelf het wachtwoord waarmee uw bestanden worden versleuteld. U heeft dit wachtwoord nodig om bestanden te kunnen terugzetten. Demivision heeft geen toegang tot dit wachtwoord. We bieden daarmee de zekerheid dat niemand uw gegevens kan inzien. Zonder dit wachtwoord kunt u geen bestanden terugzetten.
——————————————————————————–
Ondersteuning

U kunt ons altijd bereiken voor hulp en ondersteuning. Als het moet komen we langs om het probleem te helpen oplossen. Altijd binnen één werkdag. In overleg nog sneller.
——————————————————————————–

Welke bestanden?

U kunt belangrijke bestanden en mappen eenvoudig selecteren vanuit onze software. We kunnen helpen met checklists en advies. Denk erom, de bestanden die u niet selecteert kunt u ook niet terugzetten! In overleg kunnen we u op locatie helpen bij de bestandsselectie.