Home » Onderneem een kosmische reis: jouw sterrenbeeldgids van 25 september tot 1 oktober 2023 – het levenstapijt navigeren met hemelse inzichten.

Onderneem een kosmische reis: jouw sterrenbeeldgids van 25 september tot 1 oktober 2023 – het levenstapijt navigeren met hemelse inzichten.

De constellatie van de sterrenbeelden, een gids voor onze kosmische reis, belooft een week vol hernieuwde energie en onverwachte wendingen van 25 september tot 1 oktober 2023.

Terwijl we het labyrint van het leven doorkruisen, kunnen deze hemelse inzichten dienen als ons kompas, ons pad verlichtend. Terwijl de betovering van Marrakech vorige week enkele mysteries onthulde, bevind ik me nu te midden van het weelderige Engelse platteland, waar de schoonheid me voortdurend herinnert aan onze gedeelde connectie met het heelal.

Dus bereid je voor, mede-reizigers, op een week die op het punt staat van de equinox, die Libra begroet als de zon op de 23e haar rijk binnengaat en balans en harmonie in ons leven brengt. Vrees het onverwachte niet, want elke wending ontrafelt een hoofdstuk in jouw kosmische verhaal. Bereid je voor op katalysatoren van groei en onthoud – alles wat goud is, glittert niet.

Of je nu een storm trotseert of op kalme wateren vaart, gebruik de instabiliteit om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. James Baldwin zei ooit: Niet alles wat je onder ogen ziet kan worden veranderd, maar niets kan worden veranderd totdat het onder ogen wordt gezien.

Laten we dus in je horoscoop duiken en samen verkennen, leren en groeien.

 

Onderneem een kosmische reis: jouw sterrenbeeldgids van 25 september tot 1 oktober 2023 - het levenstapijt navigeren met hemelse inzichten.
© cashelvale

 

Ram (21 maart – 19 april)

Omarm je natuurlijke moed en trotseer de storm, beste Ram. Gebruik de wrijving om je veerkracht aan te wakkeren en tegenslagen om te zetten in kostbare overwinningen. Misverstanden kunnen je op de 27e omringen. Laat ze je vuur niet verstikken.

Meer lezen :  Wekelijkse dierenriemvoorspelling voor 1 oktober: navigeren door het Weegschaalseizoen – inzichten en voorspellingen voor alle tekens!

Reflecteer van binnen, want daar ligt het pad naar zelfontdekking en openbaring. In de woorden van Coco Chanel: Om onvervangbaar te zijn, moet je altijd anders zijn.

Stier (20 april – 20 mei)

Je reis deze week, oh machtige Stier, vereist moed in het aangezicht van onbetreden paden. Blijf standvastig in je kern, blijf trouw aan je principes en ga vooruit met de kracht van je vastberadenheid.

Op de 28e kan je een kruispunt tegenkomen. Denk aan het voorbeeld van Tolkien, een mede-Stier, die het labyrint van zijn verbeelding doorkruiste en ingenieuze werken creëerde die nog steeds resoneren bij lezers tot op de dag van vandaag. Zoals Barbra Streisand perfect samenvat: Als je anders bent, kun je volhouden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingzielen van Tweelingen, je week kan vragen om aanpassingsvermogen en balans. De keuzes die je maakt, zullen door de tijd heen resoneren en je bestemming vormgeven.

Vertrouw op je instincten rond de 29e. Walt Whitman’s sublieme verzen weerklinken dit gevoel – Verwerp wat je eigen ziel beledigt. Leer van zijn wijsheid en stem af op je intuïtie om door het hemelse doolhof te navigeren.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Vertrouw deze week op je intuïtie, beste Kreeft. Zoek troost in introspectie, reinig wat je niet langer dient om ruimte te maken voor transformatie. Denk aan Marie Curie, een mede-Kreeft, die moedig het onbekende trotseerde.

Haar transformatie leidde tot ontdekkingen die monumentaal zijn in het veld van wetenschap. In de woorden van William Wordsworth: Om te beginnen, begin.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Deze week biedt je talloze leermogelijkheden, sterke Leeuwen. Te midden van de turbulentie op de 24e, blijf kalm. In tegenspoed ligt de kans om je vastberadenheid te versterken. Kijk naar Carla Bruni, een mede-Leeuw, die symbool staat voor kracht en gratie, en verhef je geest.

Meer lezen :  Horsocope: de geheimen van het leven onthullen met de horoscoop van november. Een achtbaan van emoties – wacht er romantiek?

Zoals geïllustreerd door Winston Churchill: Succes is niet definitief, falen is niet fataal: Het is de moed om door te gaan die telt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je week is een canvas van transformatie, Maagd. Stap uit de bekendheid en geniet van het onbekende. Laat de zorgvuldigheid van Leonard Cohen je inspanningen leiden. Vergeet niet steun te zoeken bij bondgenoten wanneer de weg moeilijk wordt. In de woorden van Helen Keller: Alleen kunnen we zo weinig bereiken, samen kunnen we zoveel doen.

 

Onderneem een kosmische reis: jouw sterrenbeeldgids van 25 september tot 1 oktober 2023 - het levenstapijt navigeren met hemelse inzichten.
© cashelvale

 

De week van 25 september tot 1 oktober is cruciaal voor Maagden. Het Universum biedt je de gouden kans om de koers van je leven vorm te geven. Vertrouw op je innerlijke stem en heb vertrouwen in je reis. Onthoud dat de meest verbijsterende reizen leiden naar de meest prachtige bestemmingen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als jouw speciale week begint, verwelkom dan de zon met open armen in jouw rijk. Hoe hobbelig de weg ook kan zijn, onthoud, balans is belangrijk.

Laat je inspireren door Avril Lavigne, een uitstekende Weegschaal, bekend om haar evenwicht, zowel in haar persoonlijke leven als in haar kunst. Met onwankelbare inzet en vertrouwen, volg de wijsheid van Confucius: Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Beste Schorpioenen, deze week roept je op om diep in de oceanen van waarheid te duiken die je eerder hebt uitgesteld. Jouw gave van waarneming kan verborgen schatten blootleggen. Laat je inspireren door Leonardo da Vinci, het toonbeeld van complexiteit en diepgang, net als jij.

Om Pablo Picasso te citeren: Alles wat je je kunt voorstellen is echt.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Naarmate de week zich ontvouwt, begeef je je in het rijk van het onbekende, beste Boogschutter.

De ambiguïteit kan de tuin zijn die je creativiteit voedt. Houd de geest van avonturier Amelia Earhart levend in jezelf. Ze zei prachtig: Avontuur op zichzelf is de moeite waard.

Meer lezen :  De kosmische ruk omarmen: inzichten in de liefdeshoroscoop van het weekend ontdekken met tarot voor eind november

Steenbok (22 december – 19 januari)

Hoewel je misschien een moeilijke start hebt, Steenbok, onthoud dat stevig de berg staat met een sterke fundering. Je deelt een teken met de historische legende Martin Luther King Jr., en net als hij heb je de capaciteit om vol te houden en de koers van je reis vorm te geven.

De woorden van Helen Keller zijn waar: Richt je gezicht naar de zon en je ziet geen schaduw.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Deze week markeert het begin van nieuwe hoofdstukken, beste Waterman. Heb vertrouwen in je vermogen om uitdagingen om te zetten in kansen.

Wie kan je beter inspireren dan de innovatieve pionier Thomas Edison, zelf een Waterman. Zoals hij zei: Er is altijd een manier om het beter te doen – vind het.

Vissen (19 februari – 20 maart)

De levensgolven kunnen deze week dieper gaan, Vissen, maar berijd de getijden met gratie. Jouw mede-Vissen, Albert Einstein, tapte in diepe emotionele stromingen toen hij zich begaf in het rijk van de relativiteit.

Zoals de dichter Rainer Maria Rilke echoot: Laat alles met je gebeuren. Schoonheid en verschrikking. Ga gewoon door. Geen enkel gevoel is definitief.

@theroyalcusp Jouw astrologische blauwdruk voor de week! Libra-seizoen begint op 18-24 september 2023 #astrologie #astrologersoftiktok #weegschaal #libraseizoen #fyp #sterrenbeeld #horoscoop #wekelijksehoroscoop #astrologia #witchtok #esoterisch #spiritueel #pluto ♬ origineel geluid –

Hebben deze glimpen van de horoscoop je hemelse snaar geraakt? Onthoud dat de sterren je alleen kunnen leiden en dat jij de koers in handen hebt om je bestemming vorm te geven. 

Kom volgende week terug voor een nieuwe kosmische voorspelling. Gebruik deze hemelse inzichten en verlicht je reis. Deel het licht als deze horoscopen je hebben geleid.

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.