Home » Navigeer door de mysteries van oktober met tarot: verandering omarmen, oude banden loslaten en emotionele wedergeboorte verwelkomen

Navigeer door de mysteries van oktober met tarot: verandering omarmen, oude banden loslaten en emotionele wedergeboorte verwelkomen

Gegroet, zoeker naar verborgen kennis en mystiek begrip!

Terwijl we de tweede week van de maand oktober inluiden, met zijn frisse herfstlucht en kortere dagen, is er een voelbaar gevoel van verandering in en om ons heen. De tarothoroscoop van deze maand is gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de kaarten om je te begeleiden op je persoonlijke en spirituele reis.

Navigeer door de mysteries van oktober met tarot: verandering omarmen, oude banden loslaten en emotionele wedergeboorte verwelkomen© Demivision.nl

Het Rad van Fortuin:

Het Rad van Fortuin kondigt het begin van oktober aan en laat zijn fantasievolle dans van lotsbestemmingen draaien. Ik besef dat dit je wenkbrauwen zou kunnen optrekken. “Rad van Fortuin, hè? Gewoon mijn gebruikelijke loterij-achtige geluk?!” O, beste vriend, je vergist je! Deze kaart is een krachtig symbool van de cyclische aard van het leven, de eb en vloed van succes en tegenslag. Het wekt bij ons het besef dat zelfs als de zaken lijken te stagneren, het wiel onvermijdelijk en eeuwig blijft draaien. Het leven is geen rechte lijn, maar een schitterende, spiraalvormige werveling.

Omarm de achtbaan die het leven is. Begrijp dat je hoogtepunten hoger zijn als je dieptepunten hebt gekend. Zie de veranderingen als kansen en niet als obstakels. Verandering is tenslotte de enige constante, nietwaar?

Meer lezen :  Astrologie: karmische kroniek. 4 zodiacs zullen bloeien met positief karma in hun volgende levenshoofdstuk – een openbaring!

De overlijdenskaart:

Dan, terwijl de bladeren donkerder worden en vallen, maakt de Dood-kaart zijn onheilspellende entree. Maar maak je geen zorgen, het betekent niet de fysieke dood, maar eerder transformatie. Deze kaart is omgeven door mysterie en fluistert over eindes, loslaten, transformatie en een nieuw begin.

Klinkt het angstaanjagend? Bedenk dat Samhain, het oude Keltische feest dat we nu vieren als Halloween, niet slechts een nacht van horror was, maar een viering van verandering, een bevrijding van het oude en een verwelkoming van het nieuwe.

Durf datgene los te laten wat je niet langer dient, laat die banden los, verbreek die ketens. Net zoals een slang zijn huid afwerpt om te kunnen gedijen, zo moeten wij ons verleden afwerpen om in onze toekomst te kunnen gedijen. Bedenk dat er geen nieuw hoofdstuk kan beginnen als we onophoudelijk het laatste lezen.

De Tien van Zwaarden:

Naarmate we dieper oktober ingaan, komen we de Tien van Zwaarden tegen. Ah, de theatrale dramatisering van een val! Maar laat deze kaart je niet intimideren. Het spreekt van een dieptepunt, van achterbaks worden gestoken, verraden, misbruikt en absoluut leeggezogen. Toch stelt het ons de cruciale vraag: wat kunnen we nu nog anders doen dan omhoog?

Meer lezen :  Astrologie: genezing en groei ontsluiten - 3 sterrenbeelden zullen eind november bloeien

Onthoud: het is oké om je gewond en gekwetst te voelen en met je gezicht naar beneden te vallen. Het is oke niet oke te zijn. Zie de prompt die het geeft: laat de pijn los en genees. Pijn vraagt ​​om gevoeld te worden, maar genezing ook. Want pas nadat we de duisternis erkennen, zullen we de komst van de dageraad werkelijk waarderen.

De Aas van Bekers:

En net zoals we allemaal van een goede comebackfilm houden, verzekert de tarot ons dat dit niet is waar je verhaal eindigt. Uit de duisternis van oktober komt de belofte van een nieuw begin naar voren, vertegenwoordigd door de Ace of Cups; een baken dat aangeeft dat er niet veel tijd meer over is voor uw beproevingen en beproevingen.

De Ace of Cups is een prachtige kaart van emotionele vernieuwing, van liefde, nieuwe vriendschappen en spirituele verbinding. Het vertelt ons dat als je eenmaal het moeilijkste deel van loslaten, genezen en groeien hebt gedaan, er een nieuwe start op je wacht. Een wedergeboorte van emoties, de blos van liefde, een duizelingwekkende ontdekking van vriendschappen en een dieper begrip van je ziel.

Wees klaar! Sta jezelf toe om je weer kwetsbaar te voelen, vergeef en open je hart voor de toevloed van liefde. Sluit vrede met het pad dat je hierheen heeft geleid en accepteer de welwillendheid die op je afkomt.

Meer lezen :  Horoscoop: het is tijd om het verleden te vergeten en een betere toekomst te omarmen terwijl de sterren op 29 november op één lijn staan ​​voor 3 tekens

Dus, mystieke zoeker, oktober lijkt misschien intimiderend met zijn symboliek van einde en pijn, het is nogal iets om te ervaren. Is het niet opwindend om op de rand van oude bekendheid te staan ​​en de transformerende stroom van iets nieuws, iets veel beters, iets buitengewoons te aanschouwen?

Terwijl we door het leven reizen, wordt ieder van ons geconfronteerd met ons persoonlijke Rad van Fortuin, onze eigen Doodskaart en de scherpe angel van de Tien van Zwaarden. Maar onthoud altijd dat onder de sluiers van al deze ervaringen de Aas van Bekers wacht – vol hoop, op komende wedergeboorte en emotionele vervulling.

De geesten van oktober fluisteren. Open je hart, je oren en je geest. Moge je de transformatie, de bevrijding en de vernieuwing omarmen. Verwelkom het pad dat voor je ligt met open armen – moge het helderder en beter zijn dan alles waar je ooit van hebt gedroomd.

Met liefde en licht,
Uw gids in het mystieke rijk van Tarot.

In oktober… Omarm de herfst; Sta opnieuw op!

(NB: deze metingen zijn algemeen en kunnen niet overeenkomen met de specificiteit van een daadwerkelijke tarotlezing.

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.