Home » Magere en eenzame, verloren hond herenigd met eigenaar na 2 lange jaren op straat

Magere en eenzame, verloren hond herenigd met eigenaar na 2 lange jaren op straat

Hamm, die twee jaar alleen over straat zwierf, wordt eindelijk herenigd met eigenaar dankzij microchip!

Het verliezen van een huisdier kan een traumatische ervaring zijn voor elke huisdiereneigenaar. Verhalen over verloren huisdieren die maanden of zelfs jaren na de scheiding worden herenigd met hun families, brengen echter altijd vreugde en hoop.

Onlangs benadrukte een reddingsverhaal gedeeld door Jasmine Noffsinger op Tiktok het belang van microchips en de volharding die nodig is om een ​​verloren huisdier te vinden.

Noffsinger en haar zus vonden een magere hond die langs de kant van de weg liep en brachten hem onmiddellijk naar een dierenarts om te controleren op een microchip. Hoewel de chip werd gedetecteerd, kon de informatie niet worden opgehaald. Gelukkig beschikte het microchipbedrijf over de gegevens van de hond en kon het contact opnemen met zijn eigenaar, die geschokt was toen hij hoorde dat haar hond, Hamm, was gevonden.

Hamm werd sinds februari 2021 vermist vanuit zijn huis in Dade City, Florida, 700 kilometer verwijderd van waar hij werd gevonden. Noffsinger en de eigenaar spraken af ​​elkaar halverwege Tallahassee te ontmoeten voor de emotionele reünie.

Ondanks dat hij twee jaar gescheiden was, herkende Hamm zijn moeder onmiddellijk en sprong meteen in haar auto. Noffsinger herinnert eigenaren van huisdieren eraan om hun huisdieren te laten microchipten en ervoor te zorgen dat hun informatie up-to-date is. Ze moedigt ook degenen die een verloren huisdier met een microchip vinden aan om contact op te nemen met de eigenaar en hen te herenigen met hun harige vriend.

@jasminenoffsinger #stray #straydog #microchip #pets #petsoftiktok #petstory #reunion #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage ♬ original sound – Jasmine Noffsinger

Dit hartverwarmende reddingsverhaal herinnert ons eraan dat microchips de kans op hereniging met een verloren huisdier aanzienlijk kan vergroten en dat een beetje doorzettingsvermogen een grote bijdrage kan leveren aan het vinden ervan. Als je genoten hebt van dit reddingsverhaal, deel het dan met vrienden en familie.

Je kunt hier meer lezen: Tegen alle verwachtingen in: de reis van een bange en dakloze hond van wanhoop naar hoop en Lucian’s reis: een verhaal over redding, verlossing en onvoorwaardelijke liefde

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.