Home » Lokale reddingswerkers redden verlaten blinde Franse Bulldog-puppy’s van euthanasie

Lokale reddingswerkers redden verlaten blinde Franse Bulldog-puppy’s van euthanasie

In een hartverwarmende reddingsmissie werden blinde bulldogpups, die voor euthanasie waren achtergelaten, gered door een toegewijd team van dierenredders.

Tijdens een hartverwarmende reddingsmissie werd een groep verlaten Franse Bulldog-puppy’s gered van euthanasie.

Het hartverscheurende nieuws kwam naar voren dat de eigenaar van de puppy’s had gewild dat ze werden geëuthanaseerd, maar de reddingswerkers konden de eigenaar overtuigen om ze in plaats daarvan af te staan.

Bij aankomst op het kantoor van de dierenarts ontdekten de reddingswerkers dat de puppy’s waren ondervoed en mogelijk blind, mogelijk door verwaarlozing. Desondanks waren ze vastbesloten om de puppy’s te helpen en namen ze in huis om voor ze te zorgen.

@JoeyGraceffa (Facebook), die eerder veel honden en katten had opgevangen, nam de puppy’s in huis en voorzag ze van eten en medische zorg.

Ze ontdekten dat sommige van de puppy’s waren geweest mishandeld, waarvan er één zijn staart heeft vastgebonden met een touwtje. Hoewel het touwtje niet kon worden verwijderd, hadden de puppy’s geen pijn en hoopten de redders dat met tijd en zorg de puppy’s zouden volledig herstellen.

Ze beloofden het zorgen voor de best mogelijke zorg voor de pupsen waren vastbesloten om ze op te splitsen in kleinere groepen om hen te helpen effectiever te revalideren.

Hoewel de reddingsmissie niet zonder uitdagingen was, slaagden de redders erin de puppy’s te redden, die nu hun hebben gevonden furever huizendankzij de toegewijde inzet van deze lokale helden.

Je kunt hier meer lezen: Honden redden en rehabiliteren uit hondengevechten: een verhaal van wanhoop veranderde in hoop en De kracht van dierenredding: de wanhopige behoefte van Nicholas aan een nieuw gezin

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.