Home » Hartverwarmende redding: stel ontdekt kitten in achtertuin, schildpad onthult verrassend tweede kitten

Hartverwarmende redding: stel ontdekt kitten in achtertuin, schildpad onthult verrassend tweede kitten

Onverwachte wending: schildpaddenhol onthult trio schattige kittens

In een hartverwarmende speling van het lot stuit een stel in Las Vegas op een dierbaar katje in hun achtertuin, waarna hun reddingsschildpad een onverwachte verrassing onthult: een tweede schattig katje dat uit zijn hol tevoorschijn komt.

Het geheim van een hol: kittens geboren in de veilige haven van schildpadden

Deze buitengewone redding vond plaats toen de huiseigenaren hulp zochten bij de plaatselijke dierenredder, Patricia Lika, nadat ze het eenzame kitten hadden ontdekt zonder dat er een moeder te zien was. Ze wisten niet, hun schildpad had een geheim met zich meegedragen.

Patricia, die prompt op hun pleidooi reageerde, was verbaasd toen ze niet één, maar twee kittens in de achtertuin aantrof. “Toen ik daar aankwam, waren er tot mijn verbazing twee kittens.

Aanvankelijk wisten de huiseigenaren niet dat die er waren kittens geboren in het schildpaddenhol.

Uit camerabeelden bleek dat de moederpoes drie dagen afwezig was voordat de kittens werden ontdekt. “We stelden vast dat de mama de kittens binnen had en ze bleven daar veilig tot ze op een dag niet meer terugkwam.

Dat is toen een kitten het heeft gered. Ze waren zo geschrokken toen ze een enkel kitten in hun achtertuin vonden, totdat de schildpad er een tweede uit duwde, ‘legde Patricia uit.

Terwijl het paar erin slaagde twee van de kittens te redden, bleef een derde ongrijpbaar en zocht zijn toevlucht diep in het hol. THet hol, dat ongeveer anderhalve meter diep was en een extra voet naar de zijkant uitstrekte, maakte het een uitdaging om bij het kitten te komen.

Met de hulp van een babyfoon die in het hol was geplaatst om zijn bewegingen te volgen, kwamen de reddingswerkers in actie zodra ze het kitten op de monitor zagen. Ze hebben de kleine kat met succes teruggehaald door met een paal naar binnen te reiken.

Alle drie de kittens, liefkozend Marshmallow, Bisquick en Stormtrooper genoemd, werden onder de hoede van Patricia geplaatst in haar pleeggezin.

De 24-uurs aandacht zorgde ervoor dat ze de zorg kregen die ze nodig hadden. Toen hun buikjes eenmaal gevuld waren, begonnen de kittens te gedijen.

Opbloeiende persoonlijkheden: van hol tot schoot vinden kittens liefde en zorg

Hun energie keerde terug terwijl ze speels rondrolden, met elkaar worstelden en zelfs hun zachte deken kneedden.

Deze vocale en aanhankelijke kittens pasten zich snel aan hun nieuwe routine aan, zonder moeite om zich aan te passen aan de flesvoeding. Patricia merkte op: “Ze houden van buikwrijven en willen vastgehouden worden. Twee zijn erg vocaal en vinden het heerlijk om de hele tijd baby te zijn.

Nu ze 8-9 weken oud zijn, is het trio uitgegroeid tot een levendige en nieuwsgierige groep. Zij hebben uitgegroeid tot een ruime box waar ze gretig rondzoeven, elkaar achtervolgen terwijl ze hun spring- en klimvaardigheden aanscherpen.

Telkens wanneer Patricia de kamer binnenkomt, haasten de kittens zich om haar te begroeten, op zoek naar aandacht en genegenheid. Ze klimmen op haar schouder, kruipen op haar schoot of nestelen zich in haar armen, genietend van de warmte van menselijke verbondenheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patricia Lika (@fosterkittensvegas)

Deze drie kittens, ooit geconfronteerd met een onzekere toekomst, zullen nooit meer een dag buiten hoeven te doorstaan. Ze zullen binnenkort de nodige procedures ondergaan en zullen, wanneer ze de juiste leeftijd hebben bereikt, klaar zijn om hun voor altijd liefdevolle huizen te vinden.

TikToker’s onverwachte verrassing: stel biedt niet-opgeëiste puppy aan tijdens een wandeling in het park en Een wanhopige reis van veerkracht en verlies: Maple’s triomf over tegenspoed

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.