Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten zetten aan de linkerkant van Google. Van alle internetters vindt 81% dat zoekmachines de beste ondersteuning zijn in het vinden van websites. Daarom is het belangrijk dat jouw website hoog in Google staat.

 

Zoekmachine optimalisatie is topsport

 

Net zoals met topsport heb je een gedegen strategie en een werkwijze – en uiteindelijk een doel om te bereiken. Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO optimalisatie genoemd, werkt het hetzelfde. Door deze doelen vooraf goed te bepalen en de juiste strategie te hanteren zul je van de volgende voordelen profiteren:

    •   Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt
    •   Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op aanvragen/bestellingen
    •   Door de website gebruiksvriendelijker te maken nemen bezoekers eerder contact op
    •   Een betere naamsbekendheid, omdat ze jouw bedrijf op iedere zoekterm tegenkomen

 

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces

 

De grootste misvatting die men maakt over zoekmachine optimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt continu. Ook concurrentie zit niet stil. Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van de website een proces is en geen eenmalig proces. Wij bieden je een traject waarbij je per maand een laag bedrag betaald. Zo haal je voor een lage investering het meest optimale resultaat.

 

Heeft u advies nodig of een vrijblivende prijsopgave
Stuur ons dan een e-mail naar info@demivision.nl

 

Of bel met 010-4586610 / 0614797316