Computer reparatie

Demivision

 

Computer stuk of erg traag?

U HOEFT NIET DE DEUR UIT !! WIJ KOMEN BIJ U..

Demivision heeft geen dure winkels. Wij komen bij u thuis, dus geen gesleep met uw pc, Bel ons direct voor de mogelijkheden op  0614797316 of stuur een e-mail naar helpdesk@demivision.nl

Ook als u nu al een computer heeft en u vindt dat deze te traag wordt of niet meer aan uw huidige eisen voldoet kunnen we u van het juiste advies voorzien. Vaak is het mogelijk om door een opschoonactie of uitbreiding van geheugen de computer weer sneller te maken zodat deze weer enkele jaren mee kan.

Eerst een goed advies?

Uiteraard willen we u geen nare bijsmaak bezorgen, we geven daarom ook een goed advies voordat we tot reparatie overgaan. Demivision heeft een zeer goede ervaring op het verlenen van computerservice. Blijf daarom ook niet met uw vraag zitten, maar bel ons!

Installatie aan huis en/of kantoor

Wij komen voor reparatie bij u aan huis of kantoor dus hoeft u zelf de deur niet uit, u kunt bij ons terecht met uw pc problemen, Mocht het probleem bij u thuis niet op te lossen zijn dan repareren wij uw pc in onze werkplaats waar wij alle materialen en gereedschappen bij de hand hebben zodat wij garant kunnen staan voor een goede afwerking van uw opdracht. Er wordt duidelijk met u overlegd en ook wordt u op de hoogte gehouden van de reparatie en de kosten.

Op het gebied van installatie en reparatie van software kunnen wij onder anderen de volgende taken voor u uitvoeren:

 

installatie van Windows of installatie van andere software
verwijderen van virussen , spyware en dialers .
vervangen van harde schijven, grafischekaarten of andere componenten
Uitbreiden van werkgeheugen
oplossen van registerfouten .
uitvoeren van schijfopruiming en defragmenteren.

En nog veel meer problemen oplossen..

U BELT WIJ KOMEN !!!!!!!

Wilt u onze mening, reparatie of offerte voor nieuw?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op:

 

E – mail: helpdesk@demivision.nl 
Telefoon: 06 14797316