Home » Astrologie: de top 3 sterrenbeelden die de liefde in november het meest waarschijnlijk zullen laten wegglippen

Astrologie: de top 3 sterrenbeelden die de liefde in november het meest waarschijnlijk zullen laten wegglippen

Terwijl de bladeren verkleuren en de adem van november over ons heen waait, nodig ik je uit om even stil te staan ​​en te luisteren naar het kosmische gefluister van de sterren. Het universum heeft lessen en geheimen om te delen.

Deze maand zijn er drie sterrenbeelden die bijzonder waakzaam moeten zijn; het lijkt erop dat zij het meest waarschijnlijk de liefde laten wegglippen. Is die van jou er één van?

Zal de kosmos ertoe leiden dat u zich stevig vastklampt aan genegenheid, of dat u deze terzijde schuift? Zoals Albert Einstein ooit zei: Toeval is Gods manier om anoniem te blijven. Dus houd je vast, open je hart en laten we diep duiken in de mysteries van liefde en verlies onder de novemberhemel.

Meer lezen :  Astrologie: mystieke metamorfose. Het spirituele ontwaken voorspeld in je horoscoop van november 2023

Vandaag gaan we de sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Schorpioen benadrukken.

Astrologie: de top 3 sterrenbeelden die de liefde in november het meest waarschijnlijk zullen laten wegglippen© Demivision.nl

1. Tweeling (21 mei – 20 juni)

Tweeling, je hart staat op het punt een achtbaanrit te maken in november, en het is tijd om je veiligheidsgordel vast te maken.

Nu Venus je sterrenbeeld uitdaagt, zullen je relaties turbulentie ervaren en moet je gegrond blijven te midden van chaos.

Communicatie, uw sterke punt, zal uw redding zijn.

Het gaat niet om wie gelijk heeft of wie ongelijk, zoals Eleanor Roosevelt zo wijs zei: ‘Doe wat je in je hart voelt dat goed is – want je zult hoe dan ook bekritiseerd worden. Je zult verdoemd zijn als je het doet, en verdoemd als je het niet doet.”

Meer lezen :  Astrologie: ontdek de 4 sterrenbeelden die vrijgevigheid opnieuw definiëren. Ben je een van hen?

Dus spreek je waarheid, lieve Tweeling, zelfs als je stem trilt.

2. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, jij bent de belichaming van evenwicht en harmonie, maar deze maand kan de weegschaal doorslaan naar zelfliefde en emotioneel welzijn.

Het is tijd om eerst aan uw behoeften te voldoen, en niet verstrikt te raken in de wervelwind van het behagen van anderen.

Onthoud dat evenwicht niet iets is dat je vindt, maar iets dat je creëert.

Zoals de Dalai Lama zei: ‘Geluk is niet iets dat kant en klaar is. Het komt voort uit je eigen daden.” Dus, mijn lieve Weegschaal, onderneem acties die jou dienen, en niet alleen anderen om je heen.

3. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen, je emoties zitten diep. Deze maand wordt u echter aangespoord een meer pragmatische benadering te hanteren als het gaat om zaken van het hart.

Meer lezen :  Het ontrafelen van de achtbaan van de liefde: de Chinese dierenriemhoroscoop van de laatste week van november

Liefde gaat niet altijd over intense passie, maar ook over comfortabele stiltes en begrip.

Je moet je angsten en onzekerheden loslaten en kwetsbaarheid omarmen.

Bedenk, zoals Brené Brown zegt: ‘Kwetsbaarheid betekent niet winnen of verliezen; het gaat om de moed hebben om te verschijnen en gezien te worden als we geen controle hebben over de uitkomst.”

Concluderend, mijn beste vrienden, onthoud dat deze inzichten bedoeld zijn voor amusement en reflectie, maar dat het ware kompas in je hart ligt.

Het leven is een reis van zelfontdekking en begrip, en de sterren zijn slechts onze gidsen in deze kosmische dans.

Moge november een maand zijn waarin je vreugde en liefde in jezelf en om je heen vindt.

Gerelateerde post

Gitte Heffels
Geschreven door: Gitte Heffels
Met een onlesbare dorst voor het ontrafelen van de geheimen van de kosmos, is Gitte de leidende ster achter onze astrologie, numerologie en horoscoop secties. Haar fascinatie voor de hemelse sferen is nauw verweven in elk woord dat ze maakt, waardoor ze naadloos de kloof kan overbruggen tussen kosmische wijsheid en het dagelijks leven.